lördag 30 oktober 2010

Lördag

vaknade upp brevid Peter idag, som vanligt av att hans mobil ringer..
Sen åkte han hem och jag och pappa drog hem till farmor och farfar.
fick pengar av farmor så nu blir bara att nörda lite mer Ben & Jerry's!
Sen smsar Didar mig och säger att vi har träning så snart ska jag iväg till ip och träna. Sen ikväll tror jag nog bara att jag ska ta de lugnt och gå in tll grannarna med mamma :)

fredag 29 oktober 2010

HÖSTLOV!

vanlig dag i skolan idag förutom att vi har kollat på alla filmer som har gjorts nu på Tema veckan. Har kollat på typ 1000 filmer..
Nu ska jag iaf snart ner på stan med linn, vi ska prata lite. Sen skulle jag igentligen ha tränat med mitt Respektlag, men jag hinner inte för jag har fotbolls avslutning.
Efter de drar jag nog hem sen sover peter här!

torsdag 28 oktober 2010

Hårda ord här..

jag skoja bara...kommer aldrig hända.

Jag förstår inte vad som har hänt med mig, jag skriver nästan aldrig här längre.
Innan jag sätter på datan tänker jag på så mycket på vad jag ska skriva här och kommer på hur mycke som helst. Men när jag väl loggar in här så är allting borta och jag trycker ner sidan. De är därför jag nästan aldrig lägger upp någonting här för att jag har ingenting att skriva om, för de är ju inte kul att skriva bara om sina dagar hela tiden. Och jag tänker heller inte skriva om kläder, smink, shopping osv... Visst, de händer väl att jag gör de, men de är inte riktigt min grej. Här skriver jag om mitt liv och vad jag ser och tycker på saker.
Bara därför så ska skriva lite vad jag tycke om dom ''stora bloggarna''.

Kissie: Haha, vad ska man säga igentligen? Sminkdocka..Asså de fula är med henne att hon säger typ att hon inte orkade fixa sig den där dagen och blablabla...nejnej, ändå har hon 10 kg smink på sig. Hon har solat alldeles för mycke solarium, hon är fööör brun, ändå använder hon smink? kan ju kännas lite onödigt. Lösögonfransar VARJE dag, ännu onödigare. Och ja, hon är nog den kaxigaste person som jag vet.
Och de blir bara roligare och roligare att läsa hennes blogg, för hon skämmer bara ut sig mer och mer utan att hon själv märker de haha, tagit bort celler i låran, förstora brösten, opererat näsan, förstorat läpparna, kindbenen, hakan. De är säkert mer som vi inte ens vet..Synd om flickan ju.

Dessie: Dessie är faktiskt bara 17 år, men hon tror att hon är typ 25. Och hon beter sig i vissa lägen som att hon skulle kunna tro att hon är typ 14. ''Åh, nu har jag tagit ett glas vin!''....hallå, de där säger typ min mamma. även om hon inte dricker haha. Fast dessie är väldigt fin, sminkar sig inte för mycket. Hon kanske överdriver lite med sin klädstil ibland, men alla är väl olika så jag ska inte säga nåt.

Paow: Jag har alltid gillat Paulina på nåt sätt. Några gånger har de hänt att jag har tyckt att hon har skrivit ut liiite för mycket av sitt privatliv i bloggen, men de är ju hennes val så där ska jag inte heller säga nånting..Hon är väldigt fin,har bra klädsmak. Hon är nog den som är mest lik mig om man gämför med kläder, personlighet. Hon va ju otrogen mot Hugo nyss, vilket va väldigt synd. Och speciellt att hon va de med Nemo, i Kungarna av Tylösand.. Alla som är med i de där programmet skämmer ut sig. Och så kommer paow och gör så...de va inte bra. Stackars hugo.

Kenza: Kenza är nog den absolut finaste männsikan som finns! Hon har alltid fina kläder på sig, alltid fint sminkad, aldrig för mycke smink. Hon är till och med fin som nyvaken. Och jag gillar verkligen Kenza & Tyra Show, hur bra som helst ju....
nej men Kenzas blogg är faktiskt värd att läsa.

De är dom bloggarna som jag läser VARJE DAG!
Vissa av bloggarna är nästan bara pinsamma att läsa, min vafan...de är ju kul när folk skämmer ut sig utan att dom vet om de, eller vad säger ni? ;)

http://www.kissies.se/
http://www.DesireeNilsson.se/
http://www.Paow.se/
http://www.Kenzas.se/

tisdag 26 oktober 2010

19.26

sitter bara och väntar på att Peter ska höra av sig, för vi skulle träffas.
Sitter och äter alldeses för hård Ben & Jerry's glass... så jävla god!!!
STRAWBERRY CHEESCAKE!!!!!



tur att man föddes när alla apparater redan va påkomna..

jag och mamma sitter och kollar på en bild på datan.
mamma: den där bilden vill jag ha på min msn.
mimmi: men de går inte,du kan inte ta nån annans bild och ha på msn bara ''sådär''
mamma: jo, de är väl bara att tagga den?

...har setat och försökt förklara att de inte går i en halvtimme nu, men mamma förstår fortfarande inte...


mamma: va du tvungen att skriva ut de på msn?
mimmi: DE HETER FACEBOOK!!!!!!

TTråkig TTisdag

jag har inte gjort någonting idag, setat och glott i skolan med Peter & Alan.
Gör ingenting nu heller...Peter kommer vid 7 men de är ju 3 timmar kvar, funderar fan på att gå ut och gå, även om de bara är gammlingar som gör de...'

måndag 25 oktober 2010

Måndag.

Har varit en lååång dag idag, men rolig som fan.
Va på möte i morse sen vidare till skolan, och vi har ju ''tema västerås'' som alla i skolan jobbar med (om hur man ska kunna locka hit turister).
Jag, Peter och Alan åkte ner på stan och började filma, vi intervjuvade massa folk och så. Sen i morron så ska vi sätta ihop filmen sen på Onsdag ska vi fortsätta på filmen, den kommer bli hur grym som helst!!
Måste ju faktiskt erkänna att vi åt donken också...

Efter skolan drog jag hem till Peter och va med han ett tag, sen skulle han träna och nu är jag hemma. ska nog bara ta de lugnt ikväll tror jag.

söndag 24 oktober 2010

saker jag ALDRIG kommer glömma

* När peter ramlade med cykeln.
* När fanny gjorde självmål, haha.
* När min syster gjorde tabbe och ramlade i skidbacken precis framför 2 snygga killar, som sedan hjälpte henne upp medans jag stod och garva.
* När jag och min syster bråkade i spanien och hade sandkrig och vi va seriösa & jag grävde ner hennes ipod i sanden.....
* När chelsie och jag snubblade och ramlade på varandra i skolan när alla 9or gick förbi, de va precis när skolan hade börjat efter sommarlovet.
* Cup vinst, Bíllys 2009.
* Cup vinst, Skövde 2010.


Tröja-Tati(de är en killtröja..)
Jeanstights-gina
Sjal-gina

DM MÄSTARE!!!

jag glömde faktiskt att säga att vi vann hela dm i tisdags. härligt.

fredag 22 oktober 2010

Fredag

Ska snart dra iväg med syster och äta pizza!
sen drar vi iväg på hockey match, hennes killar spelar ju i syrianska haha!
sen i morgon så bäre av till stockholm för 2 basketmatchen som vi ska vinna:)!
sen på kvällen kommer nog älskling hit och sover!♥

torsdag 21 oktober 2010

skolan

sitter i skolan och har tyska, har nån konstig lärare & jag håller på och garva ihäl mig..haha nu drog hon också. hahahahahaha jag döööööööööööör!!

onsdag 20 oktober 2010

faan asså

fyfan vad arg jag är, de har kommit en ny msn? VARFÖR???????
faan asså vad jag saknar den gamla. och jag va tvungen att ladda hem den nya annars kunde jag inte komma in på msn, helt cp..
är så jävla förbannad

tisdag 19 oktober 2010

KUNGGGGAR

vilka vann basket dm idag då? jo, VIIII!!!!!!!!!!!
fyfan vad glad jag är asså! vi vann ganska stort alla matcher haha :)
efter de drog alla och åt pizza. sen drog jag hem och körde lite styrketräning & snart ska jag iväg på träning!
bara massa träning idag...

måndag 18 oktober 2010

Måndag

as nice bild

Försov mig i morse men hann ändå till skolan. Va på två möten idag, sedan tillbaka till skolan och hade fotbollsprofil. de gick faktiskt ganska bra, gjorde ett mål iaf! vet inte riktigt vad jag ska göra senare idag, får väl se om jag ska va med peter eller nåt.

I morgon iallafall så ska jag INTE till skolan för jag är ju med i skollaget i basket och vi ska spela matcher i Råbyhallen hela dagen i morron.

söndag 17 oktober 2010

ZzZzzzöndag

har nog aldrig vart tröttare än vad jag har vart idag.
somnade vid 3, sen väckte peter mig vid 5 och fråga om vi skulle till donken-.-
sen somnade jag om och vaknade vid halv 1...hade samling kl 2 så de va bara att gå upp. vi vann iaf matchen med ganska mycke, kommer inte ihåg exakt hur mycke de blev, bara att vi vann. sen drog jag hem med peter och vigge sen duschade jag sen kom syster och hämtade mig och så åkte vi och kollade på hockey, syriansk-VIK. hennes kille spelar i syrianska. & dom vann med 9-2 haha.. lite utklassning.
I morron blire kort dag för mig i skolan för jag ska på massa möten och så...
hare bra

lördag 16 oktober 2010

Lördag.

Känner på mig att det här kommer bli en tråkig lördag. Vaknade ganska sent, gick upp och tog en låååång dusch. sen in till våra grannar och grejade lite & ja, nu sitter jag här. får väl se om jag hittar på nåt senare.

jag älskar dig syster








torsdag 14 oktober 2010

undra vem de är..

@ school

sitter i skolan och har svenska. lektionen är snart slut, sen vidare till arb 5 där jag har tyska, har prov idag.........kommer faila..hejdå

onsdag 13 oktober 2010

LÄS HELA

asså nu är jag fan arg på riktigt. HUR FAN KAN NI SÄGA ATT JAG FÅR SKYLLA MIG SJÄLV OCH ATT JAG ÄR LIKA SKYLDIGA SOM DOM? VARFÖR?
vad skulle ni göra om de kom 2 ''negrer'' (inge illa menat) och bara hoppar på er? skulle ni säga sen att ni va lika skyldiga? ''jag får väl skylla mig själv för att jag va på fel ställe på fel tidstund''... ALDRIG i hela mitt f*king liv att jag skulle säga så!
jag står för vad jag gör och hade jag gjort någonting så hade jag väl sagt de? när jag VÄL kom upp på fötter skulle den ena ta tag i mig men då slog jag henne ja, men de va fooooooooortfarande självförsvar. va är det ni inte fattar?

& ni va inte där så ni vet INTE vad som hände. så tyst.
vill inte ha nå mer snack om de här nu, tack.

& ni som leker ''små ploiser'' lägg bara av med de för ni skämmer ut er ;)

syslöjd

sitter i skolan och har syslöjd...fast jag gör typ ingenting, sitter bara vid datan och lyssnar på musik. orkar verkligen inte va i skolan.
ska nog dra ut till hästarna senare idag.

måndag 11 oktober 2010

nu går jag och klipper av mig håret, SJÄLV.

hoppas de inte blir för kort bara..

fotbolls biljetter?

nån som vill ha biljetter till fotbollen ikväll?
jag fick 4 st biljetter, men kom på att de är gratis om man är under 15 och de är ju jag så...om de är nån som vill ha så äre ba och säga till.
drar dit med peter & chelsie!

bjuder på en gammal bild..saknar håret

tyska

sitter i skolan och har tyska, sitter och pluggar till et prov som vi har på torsdag...kul att jag fick reda på de idag, men de är ändå bara repition så jag kan ganska mycke...

söndag 10 oktober 2010

HAHAHAHAHA

hahaha asså jag dööööör! jag har aldrig skrattat såhär mycke i hela mitt liv, aldrig någonsin.
jag och peter cyklar till bäckby och på vägen dit så ska han sparka på sin cykel men fastnar med foten i hjulet och flyger asså verkligen flyyyyger över styret, jag stannar och garvar och kollar på peter och han ligger där och ba stirrar och jag håller på att dö av garv.. peter ligger där och så kommer de en kille och frågar om de gick bra och peter svarar ja.. han ställer sig upp och är skit arg, slänger sin cykel på marken och jag bara garvar så tårarna rinner. sen fortsätter vi att cykla iaf och kommer fram till affärn på bäckby. peter är skit irriterad och jag fortsätter bara att skratta. han tar en påse och och börjar lägga i godis och va tror ni händer? jo, de är hål i påsen så godiset ramlar rakt igenoom..tror ni jag skrattar nå mer eller....jag har aldrig skrattat såhär mycke i hela mitt liv.

-ett gott skratt förlänger livet

torsdag 7 oktober 2010

....

nu är det såhär att jag börjar bli jävligt irriterad. Alla ni som leker små poliser och tror ni vet exakt vad som hände, FUCK OFF. det är bara vi som va på platsen som vet vad som hände, ingen annan. så bry er inte? jag uppskattar att nu bryr er om hur jag mår och allt. men vafaaaaaaaaan, skit i vad som hände där borta.

OCH SLUTA LEK SMÅPOLISER OCH VETA ALLT.

min ''fina'' blåtira


inte världens bästa bilder, men så ser de ut just nu & det blir bara värre och värre för varje dag..

onsdag 6 oktober 2010

berättar mer exakt

alla vet ju nästan vad som hände, men det går så mycke rykten just nu & jag svarar alltid på samma frågor heeeela tiden.
jag tänker inte säga vilka som gjorde det även om dom flesta redan vet, men iaf.
tänker inte säga vart jag va och vart jag va innan och blablabla, ni vet.

jag fick ta emot ett antal sparkar mot kropp & huvud.
Slag i ansikte och mitt öra, dom slog igenom 2 örhängen på mig.
Slitit sönder halva mitt hår, så jag har lossat hur mycket hår som helst.
Boxningar i ansiktet och huvud.
Sedan vart jag knäad i ansiktet.
Jag måste säga att jag har fått tagit emot jäklans mycket slag.

skadorna är att jag har fått hjärnskakning, blåtira på ena ögat, 2 hål i örat.
Så nu går jag med nack krage och plåster på örat..

LÄS ÄVEN HÄR NERANFÖR

tisdag 5 oktober 2010

Glömde säga att jag har en hjärnskakning också

angånende de som hände igår kväll..

jag blev nedslagen igår kväll vid 19 tiden. sparkar, slag, boxnignar, och kickar mot mih huvud, även slagen med en mobiltelefon på mitt öra så de har gått 2 hål där..
har legat på akuten över natten för jag har haft så jävla ont i hela kroppen. kom hem idag, alldelles nyss. så nu får jag gå med nack krage ett tag tills de blir bättre.

tack till alla er som bryr er och frågar hur det är och hur jag mår, uppskattar verkligen de. & tack till Chelsie, Peter & Jonny, ni är bäst<3

måndag 4 oktober 2010

M


LÄNDER JAG HAR VARIT I

satt & pratade om vilka länder jag har varit i, och när jag tänker efter är de ganska många faktiskt...

*Sverige
*Norge
*Finland
*Danmark
*Österrike
*Slovakien
*Spanien
*Frankrike
*Cypern
*Grekland
*Bulgarien

@ my place

är hemma nu efter alla möten, riktigt skönt. sitter med Stina & Anna nu, mammas bästa vänner. dom är väldigt snälla:)!...Anna sitter och håller i min kanin men den bitts bara haha:)...

Senare idag ska jag och mamma ner på stan och köpa jacka, äntligen!

Outfitt (i söndags)


inge smink körde jag på.
tröja- från basketen
jeans- systers
örhängen- glitter

skuuuulan

sitter i skolan och har datalektion... fast jag och chelsie hänger inte riktigt med här..
Har utvecklingsamtal idag, kommer inte gå nå bra känner jag. sen ska jag vidare iväg på möte sen ner på stan med mamma & köpa jacka! vi hörs sen!

söndag 3 oktober 2010

Söndag...

söndag är nog den tråkigaste dagen som jag vet på hela veckan..finns aldrig nånting att göra.

Vaknade vid halv 11 idag, sen har jag bara setat vid datan. ska väl ut och hitta på nåt med pappa tror jag.

fredag 1 oktober 2010

Eminem♥

han är så f*cking bäst!


Va i skolan idag på första lektionen (hade bara 2 st) sen på håltimmen så drog jag, Chelsie, Peter & fabbe till Cupido & åt pizza. sen tillbaka till skolan sen drog jag på möte.
+ att vi tog skolfoto idag, asså herregud säger jag bara....man fick sitta i värsta poserna?...

Fotografen: Säg olalaaaaaa!!
Jag: måste jag?
Fotografen: Säg de bara!
Jag: nej jag tänker inte säga de...
Fotografen: Säg sjökapteeeeen!!
Jag: MEN JAG TÄNKER INTE SÄGA MASSA KONSTIGA ORD!