torsdag 31 mars 2011

låt bilden tala..haha


tack papi!

Tack pappa! älskar diiiig

nyttig idag!!

...naturgodis!! så jävla gott haha, speciellt dom där rosa. dom smakar typ som magnum strawberry...skit gott jue. Träningen gick bra, ska hoppa in i duschen sen ska jag chilla.

Mobilblogg- ska snart på träning

Hej. Efter skolan drog vi hem till peter och bakade negerbollar, säg vafan ni vill nu men de heter negerbollar. Kolla bara i en receptbok... Men iaf sen drog jag hem och nu sitter jag här och ska snart åka på träning (basket). Sen ska jag hem och soooooova!! Sen skola i morgon sen ska jag och klippa mig!

i skolan

sheeeena, sitter i skolan nu och har tyska. I morse när jag skulle till skolan fick jag en riktigt vår känsla! även om de va lite småkallt ute så lös solen, allt grus va bort sopat. så jävla härligt! Efter skolan har jag träning sen efter träningen kommer nog carro & jocke hem till oss för jocke ska göra om vårat vardagsrum..Nu slutar jag snart så ska stänga av datan, pusss

onsdag 30 mars 2011

hemma

träningen gick bra förutom att jag gjorde illa min tå och börja blöda. drog hem till peter efter träningen och vänta på mamsen. Sen drog vi hem och johanna sover här inatt! Håller på att beställa hem iphone 4 skal nu hihi, ska snart sova. uppdaterar mer i morgon. puss!

nu = te


dagens outfit - dålig bild


jeans - Rut m.fl.

linne - Rut m.fl.

Stickad tröja - peters, som är en killtröja. men sjuuukt snygg, ingen aning om vart han har köpt den.

i skolan - slutar snart

sitter i skolan och har SO, efter de slutar jag, om 10 minuter. Sen drar jag hem och sover tror jag, sen har jag sen träning. Orkar nog inte blogga nåt mer idag,har inge lust. hörs seeeeen bild ni sett 1000 gånger förut

tisdag 29 mars 2011

drar mig iväg mot träningen snart, har igentligen ingen lust. Men ska bli skönt att få tänka på nåt annat!

tisdag

sha, va i skolan idag som vanligt. Va på årsmöte med skol IF och dom lotta ut godis och jag vann haha..Efter skolan drog jag hem till peter, va där typ en timme sen drog jag hem, har träning vid 6 men drar hemifrån strax efter 5 så måste börja fixa lite nu :)

måndag 28 mars 2011

.

sätter mig ensam hemma i mörkret och lyssnar på musik. bloggar senare när jag har lust..

svar - det har ingenting med peter att göra

Anonym sa... Peter?? ebba sa... han gjorde väl inte slut?? :(:( snäääälla berätta för oss! svar: nej absolut inte, allt är som vanligt mellan oss.
''där slocknade allt''...

sommar!!

Nu jävlar är de sommar!! Solen skiner och de är skit varm ute. Sitter iaf i skolan nu och har data, sen har jag tyska. Har bara jobbiga lektioner idag men aja... Senare har jag fysträning, fyfan...Men jag måste gå på den, måste ju bygga upp mig fan. haha. skriver mer sen!

söndag 27 mars 2011

drar hem till peter och bastar nu!

Nytt

åh, jag ääälskar färgerna!

söndag

va hemma hos chelsie igårkväll, började med att vi lagade mat duktiga som vi är. Men de absolut lättaste, tacos....Först va det jag,chelsie,samanta,sandra,peter och kevin där. Sen kom det massa mer folk, vigge,johan,linnea+hennes kille somjagalltidglömmernamnetpå, mange,marcus,sebbe. tror nog inte att de va mer där. Vi hade kul och så, och eftersom att jag skulle upp vid 9 och hade match i stockholm idag så gick jag hem strax efter 11 och då drog peter och kevin också. Sen va jag ju och spelade i stockholm idag och vi vann med 10 poäng typ. kommer inte ihåg exakt vad det blev. har fått skit mycke frågor om jag röker, bara för att jag håller i en cigg på den där videon. Men NEJ jag röker inte. Chelsie röker och jag höll i hennes cigg medans hon filmade. men gulligt att ni är oroliga om min hälsa ;)

lördag 26 mars 2011

Wihoooo

Kul kul, puss ppuss. Nej jag är inte klar. Har fett ont i ögonen,man ba varföe? Jag förstår inte

dagens låt


gammal men bra (k)

Lördag

hej, igen. Senare drar jag upp till chelsie och käkar tacos, kommer några. bara par typ.. sandra+sebbe, linnea+hennes kille(kommer aldrig ihåg namnet), jag+peter, chelsie+micke, Sen vigge och johan då haha! dom är som ett par ju..
Men nu tänkte jag ta någonting att äta sen ska jag kolla på Shrek! heh..

nej jag är inte seriös

kaoskväll.

godmorgon...14.30

Kan bara säga att det blev heelt craaaaaaaazy igår asså.. de blev KAOS på slutet. herregud. aldrig att de ska komma nå småfjortisar till oss nå mer, A-L-D-R-I-G...komma dit och dricka 10 shots sen typ dö. ja, dö..

Kvällen började bra, de va vi vanliga. vi hade hur kul som helst. Sen runt halv 12 kom det 3 st tjejer. kan säga att en av dom är jättesnäll, men dom andra 2...aja,skit samma. Efter typ 20 min så kunde en av dom inte stå, typ 10 shots på 2 sek? bara för att liksom, helt ovärt, fattar liksom inte grejen. Så hälften av alla som va där fick hjälpa henne till bussen för hon skulle hem. Så en tjej va kvar med oss som va kvar. Hon drack och drack och drack. Till slut så låg hon i sina egna spyor, och vi andra började bli irriterade för dom visade verkligen ingen respekt alls. Komma in till oss och va där i en halvtimme sen ligga i sina egna spyor? asså va?..aja, jag smsade hennes kompis och sa att hon va tvungen att komma och hjälpa oss. Men då stod dom tydligen och väntade på ambulans för den ena tjejen va helt borta och typ spydde blod? fattade ingenting men skit samma. Vi försökte få in tjejen i badrummet, men hon vägrade. Hon skulle lägga sig i soffan, men vi sa att hon inte kunde ligga där utifall att hon spydde. då blev hon galen och började slåss och sparkas och vart helt galen. Och eftersom att hon hade legat i sina spyor och vi tog i henne fick vi så klart hennes spyor på oss, mysiiiigt. Vi fick ner henne på golvet iaf och hon sa bara ''ring min mamma, fort, jag får panik''. Hon skrek som fan. Så chelsie ringde hennes mamma, och va händer? Jo, chelsie får värsta utskällningen. Så chelsie klickar. Jag ringer upp hennes mamma och snackar med henne och sa hon va tvungen att komma och hämta hennes barn för hon va helt lost. Asså jag trodde seriöst hon skulle dö ett tag, asså helt seriöst. Och vi kunde ju inte bara lämna henne heller?...Hennes mamma började skrika på mig och sa att allt va mitt fel och skulle veta allt om mig. Men vafan, ska JAG ta ansvar för vad hennes dotter gör? Jag hade inte ens vart med henne den kvällen. Jag förklarade allt för hennes mamma typ 10 gånger, sen lugnade hon ner sig. Så efter typ 20 min kom hennes pappa och hämtade henne. Och dom andra som hade hjälpt den andra tjejen kom också tillbaka.
Tog en FET dusch när jag kom hem.
Tycker det är så jävla tråkigt när folk inte visar respekt till andra som försöker hjälpa till. Visst, jag förstår om hon va påverkad men ändå. Man häller inte i sig en hel flaska ''bara för att''. Ganska onödigt. Så tänk på vad ni gör, verkligen.

Kvällen va förövrigt bra, vi hade kul och trevligt i början iaf.

fredag 25 mars 2011

min helg

hello igen, tänkte bara säga att det nog inte kommer bli så bra uppdatering i helgen. så tänkte säga vad jag ska göra!
  • fredag: Va hos chelsie hela kvällen!
  • lördag: skulle ha haft fotbollsmatch,men den blev inställd. så kanske åker och kollar på 98-99 frankecup!..om jag orkar.
  • söndag: drar till stockholm på basketmatch, mot nåt 97-lag som skulle vara bra. Men jag tror ändå att vi vinner haha..

Så nu vet ni om det blir dålig uppdate, som jag vet att det kommer bli.

Juste, en sak till. va ju på stan igår. har inte tid att lägga in bilder på ddet jag köpte, men jag köpte en vit och en ljusblå sån där bh utan band ni vet som jag har i orange? och sen ett par jeans, samma modell som jag köpte i onsdags bara att dom jag köpte nu va i en mörk jeansfärg!

hej jag har INTE tid

hej på er! har verkligen INTE tid att blogga, men ja gör de ändå. är snäll idag. heh.. just nu har jag precis duschat och väntar på peter och johan, vi ska åka och fixa lite grejer. Skulle ju hem till chelsie i morgon, men det blir ikväll istället, så det blev lite stressigt nu. Men det fixar sig!


fredag

hej, kom precis hem från skolan. Mamma kom och hämtade mig för jag har så jävla ont i magen och huve. Ska lägga mig och kolla på film och sova. Är förkyld också...va nyss sjuk ju, men de började ju bli bättre, men nu äre sämre igen..

Hade engalska prov idag som gick SUPERBRA! fan va nöjd jag är! tror nog det kommer gå bra. Men nu ska jag kolla på askungen haha, puss.
frågestunden är borta

torsdag 24 mars 2011

Cityyyy

Drog ner på stan idag med chelsie, köpte lite grejer. Visar sen. Sen drog vi hem till henne och va där ett tag. Och nu sitter jag hemma hos peter men han är inte hemma, han va ute med hunden haha.. Så jag passar på att blogga så länge, annars är jag bara så osocial hehe... Men men, nu ska jag sätta på tvn och vänta på peter!

TORSDAG

sitter i skolan och har tyska, fyfan vad jag hatar de. Tur att jag och peter byter till nästa termin!

00:41

Klockan är snart 1 och jag kan inte sova. Har så jävla ont i magen, har aldrig haft såhär ont. Och jag har haft ont i en timme snart :( stackars mig haha:((((

onsdag 23 mars 2011

svar

Anonym sa...
vilken affär va ni inne på på bilden? :D

svar: gina ;)

pluuuuppis

haha jag kan inte sluta skratta, Peter har nog världens sötaste hund.

södagsgrejer på en onsdag?

Ska tvätta bort sminket och smörja in mig med brun utan sol och byta navel smycke. Sen ska jag väl springa runt hemma halvnaken i väntan på att brun utan solen ska torka....sen snacka skype med älskling!

snygga bruttor inne i cityyyy


FRÅGESTUND

fråga va ni vill, svarar på nästan allt.

svar på kommentar

linn sa...
hej mimmi!
jag älskar verkligen din blogg, den är hur bra som helst, jag följer den alltid..
och den är otroligt bra.
tänte fråga en sak..
vart ifrån beställde du dina '' Knall rosa converse''?
det skulle va snällt om du svara.
Kram.

svar: Hej, tack så mycket! Mina knall rosa converse har jag inte beställt. Min pappa jobbar på ABB och dom brukar åka till usa då och då, och en på hans jobb skulle dit, så jag fråga om han kunde köpa vanligt rosa till mig. Men han kom hem med dom där, men det gjorde faktiskt ingenting, dom va snygga! Så mina skor är inte beställda, men jag tror nog att dom går att beställa på nån sida, leta! :)


saker från stan


cheap monday linne

cheap monday jeans

Bh topp från gina, 149 kr (?)

gina, 99 kr.

jeansen
linnet.
Är så jävla nöjd med allt jag köpt idag!

Onsdag - studiedag

hej på er! förlåt för dålig uppdatering men har haft ''bloggtorka''.. men nu ska jag ta tag i de!
Igår när jag fyllde år va vi bara hemma hos mig och de kom lite folk, peter va här också. Sen på kvällen åt vi spicy,gott! Och kom på att de finns kvar så ska gå och ta snart haha..
Idag hade vi studiedag, riktigt skönt och de behövdes verkligen. Eftersom att jag fick pengar här om dagen så åkte jag ner på stan och shoppa lite. Visar bilder på de snart, ska bara ta kort!

tisdag 22 mars 2011

No lifeee

Ligger i sängen brevid peter, båda är trötta så vi har lite BRIST på HuMor här va...peter är en pluppis, nu ska vi göra nåt annat kuligt. Pussis

22 mars

Ligger i peters säng och väntar på att mamma ska hämta oss. Sen ska vi hem till mig sen skulle syster komma förbi, och jag har FORTFARANDE inte lämnat min julklapp till henne..hahaha, stackars carro.. Senare ska kanske jag och peter och sola, sen ska vi åka och löpa kina mat. Mer inlägg får ni sen! Puss

GRATTIS MIMMI!!!

14 år nu, grattis till mig idag!

måndag 21 mars 2011

pengar!!

Fick precis in 8000 kr på mitt konto från ***** ***** ;)

Hemma från träning

Hej, är hemma från min träning nu. Så sjuuukt jobbig träning.... Men men, de är ju bara bra. Efter min träning åkte jag och mamsen och handlade lite, köpte lite grejer till jag fyller år I MORGON :D 14 år fan, de inte dåligt de! Nu ska jag duscha och bara njuta av min sista dag som jag är 13 haha.. Ha de bra folket,

Måndag

-mobilblogg-
Hej bloggen, har inte bloggat idag för jag har inte behövt sätta på min data i skolan idag.
Dom 2 första lektionerna idag va inställda för våran lärare satt tydligen fast i köping haha, så det var ju skönt. Hade tyska sen kemi sen svenska, men vi lekte bara massa lekar haga, skit kul! Sen guck vi hem till peter och skulle göra b&j nilkshake men han hade precis fått hem sin nya mobil så han satt med den ett bra tag innan vi började göra milkshake. Fyfan vad god den blev! Sen drog jag iaf hem och nu sitter jag här.... Har fysträning ikväll med fotbollen i typ 2 timmar & jag kommer dö. Men nu ska jag inte skriva mer,ska kolla på tv pussss

söndag 20 mars 2011

SOLSIDAN

jag tog en sväng upp till chelsie och va där i nån timme, vi chilla bara och snacka lite.
Nu sitter jag och kollar på solsidan men mamma, eller ah de tog precis slut & det va ju sista avsnittet så de va inteeee bra.

OM 2 DAGAR FYLLER JAG ÅR !

Iphone 4 skal

är det nån som vet vart man kan köpa/beställa snygga iphone skal?
höööör av er isf

bloggar på DATORN!

sådär, de va ett tag sen jag faktiskt satte på min data och blogga från den. Använder bara min iphone nu...Va iaf på fotbollsmatch nyss, helt sådär bara. Vi vann med 3-2. Jag gjorde ett mål, men det dömdes bort-.- jaja..

tjejerna i stockholm vann alla matcher så vi är FINAL FOUR!! ett av sveriges bästa 96-lag! Är så jävla glad, synd att jag blev sjuk och inte kunde åka med. men nu jävlar ska vi fan vinna SM också!


bjuder på en niceee bild.....

Godmorgon!

Hej, jag ligger hemma hos Peter i hans säng, han är i hans stuga med hans pappa och syster. Och jag orkade inte följa med så jag ligger kvar haha. Sorry igen för steniga inläggen, men jag fattar fortfarande inte hur man gör. Eller jag vet ju hur man gör men det funkar ju inte :(.... Om nån vet hur man gör kan ni ju höra av er!

lördag 19 mars 2011

Hemma hos peter

Ligger hemma hos Peter i hans säng nu. Har precis gjort en milkshake med ben & Jerrys glass, mjölk och digistive kex. Så jävla gott! Peter ligger och kollar på hem till midgård som jag tycker är SKIT TRÅKIGT. Haha, så jag passar på att blogga så länge. Men asså det blir ganska steniga inlägg, för jag har fortfarande inte fattat hur man lägger in bilder, det funkar inte. Men det får ni leva med haha, puss

Läs på text Tvn

Mamma hade sett på text Tvn att det var en man i 45-års åldern som hade dött i en lavin i Frankrike, men hon hade inte sagt nåt till mig - utifall att det hade vart pappa. Men som tur va så va det inte pappa, utan hans kompis.. Asså jag mår så dåligt för det där, tänk om det hade vart pappa.. De är klart att pappa mår dåligt för att hans kompis har dött, men jag mår också dåligt, bara på tanken att de lika gärna hade kunnat vart pappa som hade vart död nu.. Jaja, tur att det inte va de nu.

Mobilblogg - hemma nu

Hej, jag drog ner på stan oh mötte linn, klara och Nina. Vi gick och kollade lite i affärer och så åt vi. Nu är jag iaf hemma och väntar på att mamma ska sluta jobbet. Sen ska jag väl hem till peter för han fyller ju år idag (grattis igen älskling!)... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska väl bara ta det lugnt eller nåt. Puss

RIP

pappa är ju i frankrike i alperna och åker skidor, han åker hem idag. Men jag smsade han nyss och hans kompis som han var där med och bodde med hade dött. De hade vart en lavin olycka och han hade väl hamnat under eller nåt, men han dog iaf... tur att det inte var pappa.
rip.

DAGENS LÅT.

svar

Anonym sa...
tycker du om att vara lång eller skulle du vilja vara kortare?(:

svar: Jag tycker om att vara ganska lång, men jag känner mig aldrig speciellt lång om någon inte är EXTREMT KORT :)

Iphone app

peter ligger och håller på med min iphone och har laddat hem en app där man kan se videor direkt från kameror i hela världen. Så första bilden vi fick upp va på ett hotell som han hade vart på i spanien haha. Och sen över broar i Japan och grejer, ganska häftigt!

youtube länk


Tryck på ''dela'' sen om du har blogspot tryck på ''blogger.


då får du upp den här rutan, håll pilen i ena kanten.


dra dom där vita sakerna som du vill ha videon.


sen när du har bestämt dig för hur du vill ha den så trycker du på publicera inlägg sen är du klar!
hoppas några förstod iaf haha..

svar

Hanna sa...
Hejhej, du har en grym blogg :) jag har sett att flera frågat samma fråga tidigare, men jag har blogspot och vill lägga till youtube klipp. men när jag trycker på länk>infoga en video och har lagt till youtube klippet så blir rutan jätte liten och går inte att justera? :/

svar: Tack!..När du har fått in den i ditt blogg inlägg så håll pilen i ena kanten, den ska va precis på. då kommer det upp som 4 vita pilar då trycker du och sen kan du dra så som du vill ha den :)
jag visar bilder snart på hur jag gör, ska bara fixa det.

GRATTIS ÄLSKLING!!!!

Peter fyller 14 idag, så grattis till dig älskling! Hoppas du får en bra dag. Jag älskar dig!

fredag 18 mars 2011

HAHA

Ibland undrar jag vad folk har för problem. Har hört att det tydligen finns en video på mig när jag pullar? Haha vad är det för skit snack seriöst. För de första så om jag gjorde de själv varför skulle jag filma? Och om jag hade filmat varför skulle jag då sprida videon? Jag är ju inte så dum så att jag sprider en video på mig själv? Jag är ingen hora. Men det tror ju tydligen Ebba Backelin eftersom att "alla" säger det. Asså HAHAHAHA... Folk är verkligen dumma ibland som tror på SKITSNACK. Synd bara att dom inte har nåt liv. Men bara så ni vet sånär det INTE jag på nån horvideo om nån visar er, tack för mig!

Mobilblogg - hos peter

Hade ingenting att göra så jag drog hem till Peter, han är också sjuk haha. Vi ligger och kollar på hem till midgård. Skit dåligt men men. Mamma slutar ganska sent ikväll så hon kommr väl och hämtar mig då om jag inte går hem tidigare, vi får se hur jag mår. Ha det bra.

Fan

Jag är sjuk, alltså inget sm eller Stockholm gör mig. Faaaan :(

Mobilblogg

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat, men eftersom att jag har min iphone nu så behöver jag inte sätta på datan. Jag har ju internet i iphonen. Men det har inte riktigt funkat för mig gör det har dampar, men nu verkar det ju funka :)! Idag är jag iaf sjuk, och ska till stockholm och spröd sm. Eller sjuk och sjuk, jag vilar upp mig idag för att jag har vart sjuk. Fick ett sms av Peter när jag vakna att det snöade ute, så jag får och kollar och det är SNÖKAOS ute. Va inte våren på äh nyss eller? Fan också... Aha, nu ska jag kolla lite på tv, ni kommer få mobil ligg under helgen som jag är i Stockholm!

torsdag 17 mars 2011

Mobil blogg - iphonen!

vaken nu

hej, nu är jag iaf vaken. Håller på att ladda hem massa appar till min iphone. Är sjuk idag också så vet inte vad jag ska göra. Men senare ska jag iaf till min träning och kolla, ska inte vara med för jag måste bli frisk till helgen!

00.52

har lagt in alla nummer i min iphone nu och har lagt in lite musik ochså..Jag är fan ganska trött, men ändå inte. Men jag ska nog sova snart ändå. Ska va hemma från skolan i morgon också.

dålig cam bild

onsdag 16 mars 2011

gissa vad jag fick av mamma idag?..

..en iphone 4!!!!! snacka om att jag är glad! Tack mamsi, älskar dig :*


FRANKE

fick mitt ställ idag och jävlar vad glad jag är!! JAG FICK NUMMER 20. har alltid vart och kommer alltid att vara mitt nummer.
Hade teorimöte idag också som gick bra men va ganska segt..Nu sitter jag och snackar skype med peter och väntar på att mamma ska komma hem sen ska jag duscha.


jackass

har precis kollat klart på Jackass filmen. Vet inte om jag ska rekomendera den, men om ni vill må illa och bli äcklade så kan jag VERKLIGEN rekomendera den..fyfan va äcklig den är! Men dom som gör den är ju grymma haha!

svar

Anonym sa...
var tatueringen rikti ?

svar: haha nej det är den inte. De va bara bläck..Kollar man på tonen längst ner ser man att det är ritat utanför ;)

färgat håret nu!

undra vilken färg det blir den här gången ;)....Nej, men det blir blondt som vanligt! Men färgar ju bara utväxten nu förtiden, så det inte blir sådär fjortis vitt haha..

mimmi+linn







jag saknar dig linn, Utan dig är jag halv.
kommentera?..

-

herregud, vart kommer alla läsare ifrån? Statistiken bara höjs och höjs, har haft över 500 nu på en dag, alltså nesöksrekord!! Jag förstår bara inte vart alla kommer ifrån, började med runt 300-400 om dagen, men nu är det ju över 500?! på så kort tid! :D..härliiiigt!

hemma idag

hej, är hemma idag för jag har ont i halsen. Och eftersom att jag ska iväg i helgen så äre bäst om jag är hemma. Är så jävla sugen på bullar haha:(...Senare ikväll ska jag på teorimöte med franke, sen träning efter de. Får se om jag ska vara med, är så jävla sugen på att träna. men är ju sjuk... Men jag ska iaf dit för jag skulle få kläder ochså. Nu ska jag fortsätta kolla på tv :)

tisdag 15 mars 2011

-

Som jag sa tidigare gick träningen bra, jag är med i laget nu (!!!) och ska få grejer i morgon. Min tränare frågade faktiskt om jag kunde vara med och spela match i helgen. (redan?)...Men jag har ju SM med basketen i stockholm, annars hade jag vart med. Men jag skulle vara få vara med på nästa match iaf sa han. De känns bra att ha bytit nu, att börja om men ändå fortsätta på högre nivå. fan, jag saknar tjejerna i skiljebo som fan...Men vissa val i livet måste man göra. Och jag är säker på att de kommer gå bra nu och att jag kommer trivas! :)

Jag har glömt att säga de men ska ju till Stockholm i helgen och spela, vi har SM. Vi har även lånat en tjej från Borlänge som verkar va bra :)..så hoppas de kommer gå bra nu i helgen för oss, är taggad som fan!!!

hemma från tränigen.

Är hemma från träningen nu som gick ganska bra. Har duschat och ätit, och nu ligger jag i sängen och väntar på att peter ska logga in på skype så vi kan snacka hihi. I Morron är det teori med franke sen träning efter de.

i skolan

sitter i skolan och har tyska nu, skit tråkigt. har fysik sen slutar jag,sen drar jag hem till peter, sen äre första riktiga ''fotbollsträningen'' med franke. Och fan va nervös jag är..

måndag 14 mars 2011

21.16

shenare, sitter och kollar på tv med mamsen. Duschade nyss gjorde jag också,skönt. Kommer vakna med en skön träningsverk i morgon känner jag..inte bra,eller jo.kanske lite.
Skola i morgon, men jag ska på möte vid 9 i morgon så jag kommer komma senare till skolan.
Ska kolla på Big Brother, sen ska jag nog sova. orkar inte va vaken haha, godnatt!

träninggg

första träningen med franke gick bra. Även fast det bara va fys, alltså ingen fotboll, så gick de ändå bra. I morron är det första riktigt ''fotbollsträningen''.. plus att vi delar planhalva med p97. Jag kommer dö, jag kommer skämmas ihjäl:(...men men, träningen idag gick iaf bra, förutom att jag fick blackout typ 3 gånger på slutet haha.
Nu ska jag äta, nåt mer inlägg blir det väl.

sommmmmar

SKIT GAMMAL bild på mig och peter, men jag älskar dig pluppis