söndag 7 november 2010

fin utan smink..no

kom nyss hem från linn och klara, vi kollade skräckfilm och sen gjorde vi inte så mycke mer...våran stora laptop har ju pajat så jag sitter vid min minidata som jag HATAR...
höstlover är slut nu också, så de är skola i morgon..

2 kommentarer:

  1. jag måste bara ge denn stund till en underbar person i mitt liv som har gjort så enorm skillnad för mig oxå. Den personen heter mimmi sandell.


    Jag växte upp med henne när jag va ca 1 år gammal. Vi har bott grannar i mer än 13 år & vart med varandra dagar, veckor, år och spenderat alla sommarlov tillsammans.


    Vi har bråkat en hel del oxå, blivit förbjudna att vara med varandra i både skolan och hemma.


    Men de har aldrig gått att släppa varandra, vi har hållt fast i varandra i ur och skur.


    När man tänker efter är det en stor del av mitt liv, ah man kan säga hela mitt liv, det har jag spenderat på dig gumman. Varje sekund är oförglömmlig & vi ska inte tala om alla våra minnen vi har. De är faktikt rätt coolt endå att vi har känt varandra exakt hela livet. Det går ju liksom inte att hitta nån sån vän nu & lära känna enda sen man va liten.


    Vi har bråkat hundramiljarder gånger men ändå blivit sams varenda gång. Alltså är vi ju dom rätta för varandra. Om vi inte skulle vart dom rätta för varandra så skulle vi nog inte ha förlåtit för varje grej och gått vidare, ellerhur?


    Det är just det som är så underbart, att vi går vidare och glömmer alla skitsaker.


    Och jag vill ju inte få det att låta som att vi bråkar jämt, för det gör vi inte. Vi har dom mest underbaraste stunderna oxå! Och bråkar gör väll alla, right?


    Jag brukar oftast tänka när vi bråkar att älska & hata ligger närmast varandra & jag hatar dig ju bara för stunden när vi bråkar och vi blir alltid sams dagen efter så bråk behövs ibland för att påminna en om att man älskar varandra så mycket som man gör.


    Det jag vill komma fram till är att du är en underbar människa som har gjort stor skillnad i mitt liv. Jag älskar dig av hela mitt hjärta & jag skulle kunna döda för dig gumman.


    Du är mitt liv, mitt allt, ja hela min värld helt enkelt.


    jag älskar dig mimmi sandell!




    orden fanns där, inte sant?

    SvaraRadera