söndag 28 februari 2010

ny dator!

tjena bloggen!
jag har fått en ny dator! en 17 tum :)...den är jätte stor :o
men jag älskar den! den är skit bra! tack mamma!<3
har inte så mycket att säga igentligen,jag är bättre i foten nu i alla fall, slipper dom där jäkla kryckorna nu. får i alla fall på mig en sko nu! men jag är fortfarande helt blå på foten!:(
har ju 2 matcher om exakt en vecka. jag måste bli bra tills dess! så de är bara att vila, men jag kommer tejpa foten på dom matcherna! eller jag tror jag tejpar båda två,man vet ju aldrig vad som händer!
men nu ska jag dra, hör av mig mer sen!..puss
/M

fredag 26 februari 2010

förlåt..igen & igen & igen

tjena!
förlåt, men jag har verkligen inte orkat att lägga in nånting..
vanlig skola idag, som vanligt. sen kom jag hem sen kom linnea in hit och hon börja typ leka haha, sen så somna hon i min säng & jag låg o dryga med henne och jag höll på och gavra ihjäl!
fyfan vad jag skrattade! men nu drog hon hem, snart ska jag sova. är faktikst ganska trött!
godnatt!
/M

måndag 22 februari 2010

aj!

jag gjorde ju illa foten igår..
och mamma fick typ damp idag och ba hämta mig från skolan & så åkte vi upp till akuten..
va väl där i 4-5 timmar, skit jobbigt!
men de va nå konstigt som typ va av-.-
väldigt kul....
skulle bara säga de!
/M

söndag 21 februari 2010

stukat foten...

tjena!
va i stockholm idag och spelade två matcher, vi förlora båda...
spela första period och i andra trampa jag snett och stuka foten, nu är den helt svart och svullen...inte bra, och vi som ska iväg med skolan och åka skidor & snowboard om två dagar! :(
eh, skiter it, jag tejpar och lindar den, så blir de nog bra.......tror jag........
orkar inte skriva mer nu, vi hörs.
/M

lördag 20 februari 2010

hihi, vi va lite tokiga


nu så kan jag inte blogga mer!
vi hörs ikväll, ciao!
/M





GRATTIS CHELSIE 13 ÅR!

GRATTIS BÄSTAVÄN 13 ÅR!
hoppas du får en bra födelsedag, för de är du värd!
-vaknade brevid chelsie i morse, i henne nya säng, hihi.
vi gick upp och åt frulle, sen fixa vi oss och så & nu väntar vi på folket som ska komma, sen ikväll, fest??? ja vafan! de klart, hehe!
tänkte lägga upp lite bilder från igår kväll med chelsie!
/M

fredag 19 februari 2010

:)

kort men seg dag i skolan idag...högstadiet var i romme och gustavsvik, så det var bara vi och 5:orna på hela skolan :) när jag kom hem sov jag jag i ungefär fyra timmar...vet inte rikigt vad jag ska göra nu..får väl se om jag hittar på nåt, klockan är ju 8 så jag vet inte.. bloggar kanske senare ikväll!
/M

tisdag 16 februari 2010

datanörd

sitter och nördar datan och tvn, har ingenting annat för mig...
efter skolan idag så drog jag till chelsie, och vi gjorde typ ingenting...eller jag städa hennes garderob-.- sen drog vi ut & hon typ ställde sig och dansa mitt bland alla hus :) ?
jag filma :D sen så slängde hon sig i snön och jag vet inte vad...sen gick hon in och satte på sig värsta kläderna hahaha, höll på och garva ihjäl! sen va vi typ vid nån lekpark & chelsie tvinga mig att åka nån jävla rutchelkana(stavning) och ja åkte på mina tyg skor så jag FLÖG fram..
ansiktet rakt ner i snön,såklart!..ännu mer garv! sen när de va som värst så såklaaaaaaaart så går de förbi 3 killar.. vi börjar as garva ännu mer och bara ligger och garvar och chelsie i sina fina kläder hahaha! sen drog jag in till mig och hon hem till sig. nu sitter jag här och kollar på film! skräckfilm faktiskt(a), skit rädd..
tid hos doktorn i morron vid 10 så de blir sovmorron!
tar väl lite tid där, men jag åker tillbaka till skolan. får se om jag ska gå på några lektioner, men jag måste dit och träffa andra halvan efter allt som har hänt.. annars klarar jag mig inte.
nu ska jag gå och sova, vi hörs
/M

lördag 13 februari 2010

tv data & mobil = mitt liv

sitter och kollar på melodifestivalen. de ba eric som är bra...
snygg va han också. har setat vid datan i typ 5 timmar nu så jag har inte gjort så mycket så just därför blir de här inlägget inte en harry potter bok!
imorron åker jag till viksäng och kollar på damlaget som spelar vid 2, andra halvan skulle vara med på den också. annars vet jag inte rikigt om jag hade åkt dit, men a.. har inte så mycket mer att säga nu. bloggar mer i morron!
take care/M

:)

inte orkat lagt upp nånting på flera dagar.. har ingentligen inge speciellt o säga.
va på stan med syster för nån dag sen och hittade lika grejor. va o kolla på 94ornas match på viksäng idag, dom vann med typ 10 poäng, bra:) men andra halvan va bäst,helt klart.
de är lördag och klockan är 17:08 och jag vet inte vad jag ska göra senare. har frågat många om dom vill träffas men ingen kan,segt. får väl bara sitta inne och glo vid datan. lyssna på musik, ha tråkigt...hör av er om ni vill träfffffffaS!!
bloggar kanske mer senare ikväll eller i morron!
take care/M

lördag 6 februari 2010

tjena!


ska snart åka iväg och fixa lite grejer!
kände för att lägga upp en bild från spanien 08, som jag saknar otroligt mycket,helt sjukt! men jag frågade pappa för ett tag sen om vi ska åka utomlands i sommar och då sa han ja, i två eller tre veckor. jag ba :o:o:o
men jag blev glad!
skönt att komma ifrån kalla sverige ibland på sommaren oxå. även om de e varmt (a) så äre ju varmare dit vi ska! hoppas jag.. men de blir nog spaninen i år igen :p tredje året i rad..nej:o jag vill till italien! :D kom jag på nu! men nu måste jag kila, vi hörs!
take care/M

hej!

inatt sov ebba hos mig, vi va ute i går o så.. sen idag åkte jag hem till pappa. finns inte så mycke o skriva om :p i morron äre match med 98orna hahaha....men a :) dom behövde spelare så jag ställde upp :)
blir väl jag sofia och amanda som åker med dom!
kolla bilderna under! kolla min bikinirand:(:(:(:(
aja, hare bra :)
take care/M

saknar sommaren! JAG VILL VARA BRUN!!!!!!




fredag 5 februari 2010

hål i navlen!

vanlig dag i skolan idag, sen åkte jag och tog hål i navlen :D tack mamma!
pappa vet ingenting....... men a, snart ska jag och träna sen kommer väl ebba, hon sover här och i morron? jag vet inte. på söndag åker jag med 98orna på match. samling kvart över 7. så då blir det två matcher i uppsala :) men nu måste jag dra, vi hörs!
take care/M

onsdag 3 februari 2010

jippi!


på fredag så tar jag hål i navlen! längtar som in i h*lvette!
igår gick jag hem från skolan, hade ont i huve och va hängig. va hemma idag också... men jag börjar friskna till nu i alla fall :)
take care/M

tisdag 2 februari 2010

förlåt än en gång..

har inte blogga på skit länge nu, men har inte haft tillgång till någon dator.
men jag färgade ju håret sist jag bloggade och det blev bra:)!
4 matcher i helgen som va, vann båda på lördagen och förlorade båda på söndagen...
sista matchen på söndagen så vart jag ut foulad i sistaperioden.. de blev lika och så vart det förlängning i 3 minuter. blev massa mål och så blev det lika igen, ännu en förlängning och vi förlora med 5...skit jobbigt o ba sitta på bänken och kolla när man vet att man hade kunna spelat. men spelar man fult så åker man ut.. råkade göra en teknist foul också..........inga kommenatrer på de,tack.
träning varje dag i veckan! åker väl o spelar handboll ikväll tror jag :)
andra halvan kommer kanske om en stund.
hare bra!
take care/M